(den gula är mer neonig än vad den ser ut att vara här på bilden, den ville inte riktigt ge med sig när jag tog kort på den)

De riktiga hejjarna i den här paletten är egentligen de skimriga skuggorna. De matta är inte speciellt pigmenterade när jag lägger ut dem på armen (men på fingertopparna är de galna!) men det kommer förmodligen lösa sig med en bra primer. Den vita skuggan är bottenappet i den, annars så fina, paletten. Den syns varken med eller utan primer. Nä, den var riktigt kass. Se bara på min snabbswatch;

Den övre raden är grundad med too faced Shadow insurance och undre raden är på bar hud. Den gula är något mesigare än vad den ser ut att vara på undre raden, och av någon anledning kan man där skymta den vita skuggan, men på raden med primern syns den inte alls. Aja, jag tycker i vilket fall som helst att det är en fin palett och den är värd de få pengar jag gav för den.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.