Jag blev så himla sugen på att använda min nya Mineralize eyeshadow från MAC i nyansen Dark Indulgence när jag och sambo först trippade iväg till bion för att se Bridesmaids för att sedan avsluta kvällen på O’learys med en ljuvligt god grillad lax och bakad potatis. Mumma! Men nog om mina matorgier nu ;)

Jag har använt mig av;

Too Faced Shadow insurance eyeprimer
MUS Microshadow  Moonstone
MAC mineralize eyeshadow Dark Indulgenze
MAC Fluidline Blacktrack
Isadora big and bold Mascara

Jag tycker att Dark Indulgence, verkligen får mina ögon att poppa. Ja, nu är det ju både svart och grönt vi pratar om så det kanske inte är så konstigt, men jag är riktigt nöjd över mitt inköp i vilket fall som helst.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.