Cha cha cha kommer från China Glaze Island Escape och är av ljuvlig äppelgrön nyans. Jag tror nästan att det här är ett av mina favoritlack än så länge, så himla fint! Dessvärre har det lyckats bli knottror när jag lackat men jag tror jag vet varför det blivit så just nu – jag väntade helt enkelt alldeles för länge med att lacka med cha cha cha efter att jag lagt underlacket. Det brukar bli så när jag gör så och jag ångrar att jag råkade göra det nu – Cha cha cha är alldeles för snyggt för knottror!

Blommorna är förresten
gjorda av shabloner som kom med nailartlacken jag köpte i Ullared. Synd att det blev lite kladdigt bara.

Tre lager, lättlackat. Ljuvliga Cha cha cha!

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.