Mitt exemplar har hunnit bli lite luggslitet – plastkorken över borsten saknas, märket har börjat nötas bort. Förmodligen blir det så med en produkt som används så väldigt ihärdigt som denna gjort från det att jag fick den. Deborah Milano satsade för ett tag sen på en näve nya brynprodukter – en skugga, pennor, tusch(!)-pennor och den här makalösa lilla finurliga saken.

Sen jag färgade håret mörkt har jag alltid behöva fylla i mina bryn – jag har aldrig vågat färga dem – och alltid satt mycket hopp på brynprodukter. Jag har testat en hel del i dess slag, men aldrig varit så nöjd förrän jag började använda  Deborahs;s eyebrow pencil with brush.


Du skruvar upp stiftet så mycket som du anser dig behöva och sedan är det bara att börja måla på. Det finurliga med den här ögonbrynspennan är att, när den är ny, är väldigt snedställd så att det inte blir några problem att få till brynen. Nu är inte min direkt snedställd längre efter månaders användning, men Saintbella har en bild på hur den ser ut i oanvänt tillstånd.

Nu håller min eyebrow pencil with brush att gå mot sitt slut och jag bävar inför dagen då den kommer göra det. Jag älskar den här brynpennan, den gör allt jag ber den om och nyansen (den mörkare) passar bra till mitt röda hår utan att se allt för nyansskillnadsmässigt ut. Kommer jag köpa den igen? Absolut. Rekommenderar jag den till er? Om jag gör.

5/5 möjliga i betyg,


You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.