God morgon! Idag är jag ledig – tack och lov! Vid tio ska jag träna med Bella och sen förmodligen springa och låna fler böcker av Anna. Jag lånade nämligen första boken om ”sagan om isfolket” häromdagen och jag tyckte att den faktiskt var helt okej. Rätt gammal och språket kan bli lite tradigt i vissa lägen, men med tanke på vad jag kommer läsa för böcker i höst kan jag tycka att det är rätt skönt att kunna koncentrera sig på annat :)

Jag tror förresten att det löste sig med min kurs
– att det inte blev några problem. Jag panikmailade rektorn för avdelningen och fick svar att kursen börjar vecka 44, och att jag inte behöver gå på introduktionen för första kursen de har nu om någon vecka. Jag börjar förhoppningsvis mitt sista år nu och den känslan är total.

Första boken av 47(!)

 

 

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.