Ni ska bara veta hur länge jag har suttit och klurat på det här inlägget!
Vad som kallas misstag idag var det inte då – så det är svårt att kunna bestämma sig vad som egentligen är värt att kalla det värsta misstaget. Det handlar ju i grund och botten om vad som var inne för tillfället och handlar snarare om att trenden slagit fel (vilket Belezapåpekat i sitt inlägg) än att felet ligger hos individen.

Jag var alldeles för sent ute med pincetten för att ha trådsmala bryn och jag använde aldrig läppenna. Det största misstaget jag gjorde var väl klumpig mascara och fel färg på foundation och concealer när jag väl började med de produkterna.

Jag kommer ihåg när jag själv insåg att jag hade alldeles för mörk foundation och kommer fortfarande på mig själv att få för mig om att jag har alldeles för mörka nyanser på mig. Värst var nog när jag bad om en tjej på H&M om hjälp – jag kom ut med världens mörkaste foundation (till min hud räknat) och jag kunde väl inte i min vildaste fantasi tro då att hjälpen jag fått var åt helvete fel. För det var den, tro mig!

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.