Jag älskar läpprodukter i alla dess former.
Jag tycker att läppstift, i alla de nyanser som finns, är otroligt fint. Jag älskar hur läppglans får läpparna att se sådär ljuvligt glossiga ut, att cerat är det bästa som finns för torra läppar. Jag har flertalet produkter i mina lådor som jag vill visa upp – men jag vågar inte – för jag är komplexskadad ner till tårna.

Det är tråkigt att det ska behöva vara så. Jag har smala, strecksmala läppar som egentligen inte passar i någonting. Jag undviker att använda bra produkter för jag har fått för mig om att jag bara ser dum ut i läppgunk. Jag har intalat mig själv att min mun inte är anpassad för läpprodukter och därför har bloggen fått lida – i brist på läppgunk. Jag kom och tänka på det igår när jag klickade hem tre jättefina läppglans och insåg att de aldrig kommer visas upp mer än enskilda på bild, kanske swatchade på hud.

Och det är tråkigt. Jag har länge funderat på det här inlägget, mest för att se hur intresserade ni är att se läppgunk på bilder där (vad jag tycker) inte läpparna gör produkten rättvisa. På sätt och vis underminerar jag mig själv genom att hålla läppstift och läppglans borta från bloggen. Ni som känner mig vet att det finns minst ett läppglans och ett läppstift i var väska jag äger och det är därför jag är så till och från vad gäller att visa upp sånt här.


Men jag vill inte att det ska vara så, för jag vill ju visa allt fint jag har i mina lådor! Jag har bara fått en fixidé att jag inte passar i att ha något på läpparna eftersom de ser ut som de gör.  Har ni några sådana här bekymmer i vardagen, eller om ni själva bloggar om skönhet? Undviker ni vissa former av inlägg för att ni helt enkelt inte har mod att visa upp vad ”ni tilldelats”?

Den nakna sanningen bakom obefintligheten av läppgunk på den här bloggen

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.