När jag pluggar har jag inte samma problem med mina nagelband som jag har när jag sommarjobbar eller jobbar extra. Jag har, sen jag kan minnas, haft nariga och såriga nagelband. Förr gjorde jag inte så mycket åt det men sedan jag blev skönhetsbiten har jag försökt hitta en produkt som ska hjälpa mig mot drömnagelbanden – Saintbella äger exempelvis nagelband av gudomlig skala i jämförelse med mina egna.

Därför bestämde jag mig för att testa ACO;s oparfymerade nagelbandscréme – en tub jag lätt kan ta fram när jag är på jobbet och kunderna inte kommer i strida strömmar – och en tub jag framförallt inte förpestar med en jäkla massa bakterier. Från början var jag sugen på att köpa LUSH;s lemony flutter för nagelband, men efter noga övervägande låter jag den förbli oköpt till jag verkligen är desperat. Burkar är så läskiga att ha att göra med, uhuh!

Jag har använt nagelbandscremén i en dag och ser ju inte några direkta framsteg mer än att mina nagelband ser mjukare ut – men det kan bero på att jag inte jobbat på två dagar. Heh! Jag återkommer när jag har använt den i några veckor och diskuterar resultatet. Jag borde ta en förebild innan det är försent med, det får bli eftermiddagens göra!

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.