Det har florerat recensioner här och där gällande Isadoras nya Big bold Mascara som enligt märket själv ska ge supervolym direkt! Borsten består både av korta och långa strån vilket ska hjälpa till med snabb applikation samt separation och definition. Big Bold mascara är dessutom, som alla andra av Isadoras produkter, parfymfria och det uppskattar jag i valet av mascara – en gång hade jag en mascara som luktade från att jag applicerat den till att jag tog bort den – inte okej.

Den här borsten är i klass med min toaborste jag har hemma, minst! Jag fick bara till en kass motljusbild på borsten så den kommer inte komma med i den här uppdateringen, men det kan tänkas att jag uppdaterar inlägget med en borstbild när jag får möjlighet.

tv; Isadora big bold mascara Ett lager, th; ingen mascara alls

 

Jag tycker om Isadoras Big bold mascara. Jag tycker att borsten är i största laget – ibland kan jag få problem att applicera mascaran i ögonvrån och det blir lätt mascara på ögonlocket. Men jag tycker hållbarheten är bra, den ger en snygg böj på mina fransar och ger en bra svärta. Jag gav 99 kronor för mascaran när Åhlens hade sitt öppningserbjudande men annars kostar Big bold 139 kronor för 14 ml. Fortfarande inte direkt mycket pengar för en bra mascara. Och blir det ett köp igen? Jo, det blir förmodligen det. Jag kan nog tycka att toalettborsteproblemet kan minskas med tanke på hur bra mascaran är på andra punkter.
4/5 möjliga.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.