Jag har lite svårt för det här med yttre v;n och tydliga markeringar från en skugga till en annan och ibland orkar jag bara inte tjata med mig själv om det. Jag ska ta lite tid på mig nästa gång, men i förrgår slarvade jag bara ihop något brunt på fem minuter. Det är lite kladdigt, det är lite fuskblendat och det är inte skitsnyggt men bakom mina stora brillor märker man inte skavankerna. De sista bilderna tog jag mest med för att ni skulle se hur Big Bold mascara ser ut från sidan – jag använder inte fransböjare här (det gör jag aldrig men :P)

Jag har använt:

Too Faced shadow insurance
Too Faced eyeshadow insurance policy – skuggorna Full frontal, Glamazon & Socialite.
MAC Fluidline Blacktrack
Isadora Big bold Mascara

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.