Jag vet inte om ni misstänkt någonting än, men grön är en av mina absoluta favoritfärger. Kanske märks det på inköpet av ögonskuggor? I London dreglade jag över alla MAC;s skuggor, men den jag dreglade näst mest efter var Lucky Green. Jag har sett den hos Sanna och dreglat en väldigt lång tid, och så fanns den där i PRO-butiken, utsökt grön.

Så när Lucky Green visade sig i Fashion-flower kollektionen höll jag på att dö och nu står jag här, fånigt medveten om att jag vill använda ögonskuggan, MEN finner ett problem. JAG VILL INTE FÖRSTÖRA DET FINA MÖNSTRET! Omg. Smink borde göras omönstrat så att stackare som jag inte fick ångest så fort en pensel närmar sig någonting som är så fint som den här.


Men jag lovar, Lucky green ska användas inom en snar framtid.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.