Det kan ju vara kul att slänga upp bilder på sådana sminkningar man tycker mindre bra om också. När jag skulle till uppropet i måndags visste jag att jag ville göra någonting enkelt, inte för mycket färg, men någonting som ändå syntes. Jag tog fram min palett från NYX och började kladda och visst, på håll fungerade det väl, men nära så här ser man att det inte riktigt blev sådär fint som jag hade hoppats.

Jag lyckades mest se grådassig ut runt ögonen men bakom glasögonen syntes det inte speciellt mycket. Men den vita eyelinern (som jag inte använt tidigare) suddades inte ut tillräckligt mycket och jisses i havet hur kletigt det såg ut. Tanken var god men resultatet blev bara trist och tråkigt!

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.