Förra veckan fick jag hem en 100 kronors check från Body Shop och när Maria (som jag skrev c-uppsatsen med) och jag var och lunchade på stan efter jobbet följde den med och resulterade i en ny lip roll-on, en alkogel med doft av pink grapefrukt och en sheatvål.

The body shops handtvålar är mina favoriter – de luktar gott, är dryga och är allt vad en tvål ska vara. Lite i högsta prisklassen för en tvål kanske – olivtvålen kostar om jag minns rätt 55 kronor – men det beror på att det är ekologisk olivolja i den.

Lip roll-on;en blev jag förtjust i när jag köpte mitt första exemplar i london. Läpparna blir mjuka, det doftar ljuvligt och det är nästan så att jag vill äta upp den för att det luktar så gott. Den här gången gick det bli den med mint – Jag älskar mint!

Alkogel har lite av en hatkärleksrelation till mig. Förmodligen till väldigt många, men i mitt fall torkar det ut mina händer något otroligt. De blir nariga, såriga och det känns inte alls värt att använda om användningen ska resultera i att mina annars så babymjuka händer ska bli tråkiga.

Nu har body shop lanserat en alkogel
med vårdande ingredienser som ska minska risken för att händerna ska bli uttorkade, och den främsta orsaken till att jag ändå köpte deras hand cleansing gel var doften. Vanlig alkogel stinker och sticker i näsan. Nu luktar mina händer grapefrukt istället – tummen upp!

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.