Igår tänkte jag göra en smokeyeyelook men hittade inte mina skuggor (fortfarande borta :S) och valde istället att använda Isadoras triple eyeshadow palette i nyansen Frosty Mauve. I paletten ser skuggorna inte speciellt skira ut – men på ögonlocket är det en annan sak. Den mörkaste skuggan, den jag använt ytterst, är i paletten mörkt plommonlila. Det kan man inte riktigt tro va?

Jag gillar sminkningen väldigt mycket och paletten kommer användas många gånger. Min sambo sa ”Det är snyggt, men inte för mycket utan sådär lagom”. Ja om man inte vill ha mycket tryck i skuggorna och bara vill ha en ljus, enkel skuggning är frosty Mauve perfekt. Om man vill ha mer färg så nja, testa något annat.

Jag har använt:

Too Faced shadow Insurance
Isadora triple eyeshadow palette Frosty Mauve
MAC fluidline blacktrack
Isadora Big bold Mascara

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.