Bildkälla: kicks.se

Jag har aldrig gillat DKNY-dofterna tidigare. De har fungerat på andra, men verkligen inte på mig. När jag var inne på Kicks idag kunde jag dock inte låta bli att lukta på DKNY;s nya doft Golden Delicious. Och jag föll som en fura, totalt pladask! Den här parfymen måste jag bara ha när jag har råd, jisses.

 

Kicks skriver ; Från hjärtat av New York växer ett majestätisk äpple. En ren och förförande frukt, som höjer sig över alla andra. Lyxig. Magisk. Speciell. Och precis som själva staden är det en fräsch blandning av känslor. DKNY Golden Delicious glittrar med en glamorös doft av saften från apelsinblomma. Hjärtat slår djupare med blommiga toner av vit ros och Mugu blomma. I botten blandas mysk, sandelträ och teak med en varm, hållbar touch av sensualitet.

30 ml kostar 425 kronor och 50 ml kostar 565 kronorkicks webbshop.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.