Det är lite hjärtskärande att jag fortfarande överraskas över hur generösa vissa människor är, för det bevisar hur vår värld är uppbyggd och funtad. Men det här inlägget handlar inte om någon världsåskådning av det slaget som ni kanske trodde från början, utan ett tackinlägg till en otroligt trevlig och generös tjej.

Kanske kan det tyckas att jag är överdriven, men jag tycker att sådant här borde uppmärksammas mer. För ett tag sen skrev jag en rescension om Deborah;s ögonbrynsprodukter och jag tror även att jag nämnde att min älskade brynskugga snart är slut. Häromdagen fick jag ett tweet på twitter från Josephine som driver bloggen Makeuponista och hon erbjöd sig att ge bort sina brynskuggor till mig för att hon själv inte använde dem.

 

Hur snällt är inte det? Igår trillade ett brev med brynpennorna in och jag kan inte tacka Josephine nog :)

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.