Jag köpte tre Nyx Mega Shine Lip Gloss från Ebay förra veckan. Jag fick tre gloss för 103 kronor och då var frakten inräknad! Jag kan nog aldrig bli mätt på läppglans och jag har varit sugen på att köpa Nyx gloss hur länge som helst men jag har aldrig riktigt kommit mig för att köpa dem. Men så gjorde jag det ändå, trots allt, och jag är mer än nöjd! Jag köpte nyanserna Candy shop (rosa med glitter) Neutral – ett otroligt fint MLBBgloss, och Perfect red – som faktiskt är ett otroligt fint rött gloss.


Candy shop, Neutral, perfect red

Det största + med dem är att de luktar körsbär! Jag är totalt galen i körsbär i alla former och de här läppglansen luktar ljuvligt. Än så länge har jag inte vågat mig på det röda glosset, mest för att jag jobbat och gått i skolan och med mitt tidigare diskuterade läppkomplex har det inte riktigt kommit på kartan.

 

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.