Jag och sambo bor inte i den största lägenheten.
Vi är inkvarterade på 63 kvadrat och delar det med våra tre katter och två gerbiler. Det är ändå en ljus och rymligt tvåa men vi har otroliga förvaringsproblem – jag kan väl säga såhär att mina kläder och mitt smink är ÖVERALLT. Jag är inte den mest ordningsamma vad gäller kläder heller utan proppar mest in det där det får plats. Min mamma skulle få dåndimpen om hon läste vad jag nyss sa (fast hon läser ju bloggen så hon lär väl få reda på det inom kort, men ändå).

Men i alla fall, nog om buhuplatsbrist. Idag har jag allt mitt smink nedtryckt i en helmer + gömt bakom stängda dörrar i min bokhylla, i vårt badrumsskåp etc. Jag sminkar mig i badrummet och har inte det bästa ljuset. Helst av allt vill jag ha en liten hörna där jag får ha mina grejer i fred, välplanerat och snyggt. Ikea är min bästa vän i det här läget, och jag har redan planer på vad som ska inhandlas om vi någonsin kommer ifrån vår lilla skokartong!

MALM toalettbord för 995 kronor står högt i kurs hos mig. Jag gillar glasskivan som går att köpa till – minskar risken för fula märken och om jag skulle råka spilla någonting är det inte katastrof. Priset är Emilievänligt och helst av allt skulle jag vilja köpa det redan nu!

En annan favorit bland Ikea;s sortiment är MALMbyrå med 6 lådor och spegel högst upp. Hur smidigt skulle inte denna vara att ha allt sitt gunk i? Även den här kostar 995 kronor. Jag tror att jag, i vår nuvarande lägenhet, skulle få plats med en sådan här men jag vet inte riktigt hur enhetligt det skulle bli. Aja, drömma går ju alltid!Hur förvarar ni ert smink, har ni planer på att köpa förvaring eller har ni tips på förvaring som inte tar allt för mycket plats?

 

 

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.