Åh gud vad svårt. Att bara nämna ett favoritmärke är så svårt
eftersom jag uppskattar så olika delar av olika märkens produkter. Jag fullkomligen älskar trycket och intensiteten i Make up stores ögonskuggor och köper gärna på mig fler. Jag avgudar min gelliner från MAC – jag skulle inte kunna leva utan den. Jag gillar mina läppstift, gloss och ögonskuggor från Isadora. Mina skuggor från Urban Decay ska vi inte tala om, inte heller de från Too Faced. Eller Smashbox. Jag är lite av en allätare tror jag, och varierar från stund till stund. Jag har inte riktigt hittat märket som är ämnat för mig än tror jag, men jag letar. Ständigt, frenetiskt och med stor nyfikenhet!

Den andra frågan är mycket enklare. Jag köper för det mesta mitt smink i butik – efter att jag noga kollat igenom recensioner och swatches på olika bloggar och hemsidor. Men jag handlar även en hel del på internet då det är lättare att få tag på flertalet produkter på det sättet – och framförallt så mycket billigare om du vill köpa produkter från Urban Decay, Too Faced eller Nyx. Ebay är en riktig guldgruva om man lägger ner tid till att se efter vem man vågar att lita på, för det behöver inte bara vara skurkar där som min kära mor en gång i tiden trodde (för nu vet hon bättre, min fina mamma <3).

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.