Mitt hjärta höll på att stanna för ett ögonblick
sedan. Jag hörde ett klirrklirr från badrummet, inser att min förlovningsring inte sitter där den ska och vrålar i panisk panik till sambo som kastar sig upp och slänger sig ner på golvet i badrummet och frenetiskt börjar gräva efter min ring i avloppet. Efter att ha slitit ut en missnöjd katt därifrån (ja jag fattar fortfarande inte vad som är så jävla kul med att ligga under badkaret) och en väldigt äcklig tia som måste ha legat där sen jag flyttade in, ropar min sambo triumpferande och hålet som slagits upp i hjärtat täpps till på en sekund.

Som Bella påpekade på Twitter ”Skönt! Vad har vi lärt oss? Aldrig, aldrig ta av sig ringen i badrummet. Från finger ner i necessären, aldrig lägga löst :)”
JAG LOVAR!

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.