Ja, jag använder foundation. Min färg? Eh, Ivory eller milk beroende på vilken tid på året det är. Favorit? Jag trodde att jag hade hittat min favoritfoundation när jag köpte Make up stores Matte foundation – SKITBRA verkligen. Jag använde slut på en flaska och innan sommaren köpte jag en ny och där failade hela min upplevelse. Fan! (Ja det kommer en recension inom kort så jag vill inte ta allting här nu men) Ja, den fungerar inte på sommaren. Alls.

Därför använder jag Maybellines dream matte (jag har en thing för matta saker tror jag) foundation i nyansen Ivory på sommaren och den täcker bra och sitter bra trots sommarsvett. Så ja, det svarade väl på vad jag gillar för foundation med – vinter flytande vår/sommar mousse.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.