Efter noga övervägande (läs beslutsångest) valde jag att köpa GA.MA;s tidigaste modell CP1. Min gamla Vidal Sasson sjunger på sista versen och en ny plattång är behövligt sen jag klippte mig. Håret ser HEMSKT ut om jag inte plattar det och därför kändes det som en investering att köpa en ny.

Jag fick råd från många håll, bland annat från Makeuponista, Wysteriia osv. Till slut valde jag ändå modellen CP1 för att jag delvis inte har råd med GHD;s plattänger i 2000 kronorsklassen och delvis för att jag har hört väldigt bra om den här plattången från släkt, bloggare och andra vänner.

Jag betalade 439 kronor för min CP1 på Lyko.se och jag tror att det är det billigaste ni kan få den för. Den finns på Eleven.se också, men där kostar den dryga hundringen mer (plus att Lyko har fraktfritt när du beställt för 500 och eleven inte har det förrän efter 600).

Jag har bara använt min GA.MA två gånger än så länge eftersom paketet damp ner i måndags, men jag är väldigt nöjd med resultatet än så länge!

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.