Jag har faktiskt helt glömt bort att visa er paletten som jag använde till fredagens sminkning. Den kommer från L.A colours och jag köpte den i London lite sådär hastigt efter att vi checkat ut från hotellet och sen glömdes den bort mitt i allting. Det jag använt mig av är en 4 color baked eyeshadow palette och är döpt till Black Hole. Jag ska ta och fota den när det blir ljust ute så ni får se vad det är jag använt mig av!

Jag har använt mig utav:

Too Faced shadow Insurance
L.A color’s 4 baked eyeshadow palette
MAC fluidline blacktrack
Isadora inliner kajal Satin White
Isadora Big bold Mascara

Jag tror att jag kommer använda min High teck lighter nästa gång jag använder den här paletten. Snabbt Swatchat på hud verkar den väldigt pigmenterad men när den väl packas på ögonlocket får jag inte samma intensitet när jag använder mig av Too Faced;s shadow Insurance. Ibland hjälper det att byta primer och jag tror att det gäller den här paletten.

You May Also Like

2 comments

Reply

Asså Gud vad duktig du e Emilie :)
Gillar din blogg något enormt iaf smink delen :)

Reply

Hej! Kul att se dig här :) Det är ju rätt mycket smink här i bloggen så jag bugar och bockar!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.