I somras släppte OPI en kollektion de döpt till Miss Universe (ja ni kan nog gissa ut vilket samarbete de kan ha haft). Fyra lack ingår i kollektionen, det ena mer blingiga än de andra. Jag vet att jag är lite sent ute med bilderna, men det har inte så mycket om kollektionssläppet i sig att göra utan att jag är så fruktansvärt sugen på de här lacken. Säg vilka lack jag inte är sugen på förresten, heh!

Swimsuit…I nailed it!, Crown me already, Congeniality is my middle name, It’s my yearBilderna kommer från Puritys blogg och går att hitta här. Sanna har även swatchat de här lacken och det inlägget hittar ni här.

Nagellacken kostar 150 kronor för 15 ml.

 

 

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.