Rätt lätt att svara på måste jag säga. Jag har bara haft en ”riktig” concealer om jag bortser från de där läskiga täckstiften man fick för sig om att äga när man var ung tonåring – att bara köpa en nyans (eller få av mamma) utan någon som helst aning om hur färgen egentligen såg ut var nog ett hemskt vågspel – jag vill inte veta hur jag såg ut.

Nu använder jag flitigt min cover all Mix från Make up store och har väl egentligen planerat att köpa en ny så fort den tagit slut helt och hållet. Jag är sugen på att testa någonting från MAC – jag har hört mycket om deras concealers men jag är så osäker på det här med nyanserna. Bäst av allt vore väl att jag spanar in något bra när jag är i närheten av en MAC-disk i framtiden. Jag har dock en concealer från Wet n’ wild jag tänkt testa i dagarna, jag har bara inte kommit så långt än!

Här är den helt ny och allt!

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.