Jag har väldigt svårt att le på bild så vi glömmer det va? Nä men jag känner mig rätt så bra idag. Uh. Det är väl positivt att ha sådana känslor antar jag, speciellt om man är så pessimistisk som jag är annars! Men ja, jag håller på att fixa ordning inför Stockholmstrippen – har sminkat mig med flamenco, sirocco och Butterfly från make up store och har mitt ljuvliga körsbärsdoftande Nyxgloss på läpparna.

Idag ska jag träffa fina människor och se till att köpa en svart kajal – ja, ni kanske inser allvaret – jag äger ingen svart kajal. Det är lite småpinsamt att erkänna faktiskt Jag kan inte förstå vart mina femmiljoner andra tagit vägen. Nä, nu ska jag packa det sista, ta kort på sminkningen och dra till hemköp och köpa resmat. Hoppas ni får en fin dag!

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.