Alltså jag måste bara uttrycka min glädje i ett ickesminkrelaterat inlägg (hey det är ju en livsstilsblogg inriktad på skönhet)! Jag ska rida på onsdag! :D För första gången på tre år ska jag rida lektion och jag är så JÄVLA nervös. Det är en dressyrgrupp och den ligger på avancerad nivå. Hon i telefonen måste trott att jag var galen ”Men alltså… Du kan rida?” Ja det hoppas jag verkligen att jag kan! Jag kände mig som nybörjare på nytt när hon frågade mig och nu i efterhand blev jag osäker på om jag kommer klara av det. Men då kan de ju kanske förflytta mig till en annan grupp men det hade varit trevligt att rida med Pernilla.

Åh. Nu är jag bara rädd att jag inte kan någonting i stället och att jag har glömt allt jag lärde mig innan jag slutade. Nervöös, hjärtklappninghjärtklappning.

Sånt här gjorde vi på lektionstid i gymnasiet <3

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.