Då har vi letat oss fram till det sista lacket i China Glaze:s kollektion Island Escape. Som med Papaya Punch hade jag mina misstankar mot Electric Pinapple när jag såg det i flaskan – men väl på var det en helt annan femma. Jag vet inte hur likt det är Fiercly Fiona från OPI;s shrekkollektion (jag har dem båda så jag kan kolla upp det) men Electric Pinapple går i en gul, lite mot det gröna, nyans.

Första lagret var helt horribelt att måla med. Jag svor högt vill jag lova! Andra lagret var MEEEEH, och tredje lagret var rena kärleken. Så tre lager för att få electric Pinapple att se schysst ut på naglarna. Helt okej ändå då jag ofta kör två eller tre lager i bara farten.

Jag tänkte förresten slänga ihop ett sammanslaget inlägg
och visa alla lacken där vi kan prata om vilka vi gillade mest respektive minst.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.