I förrgår var det after work-mingel i Polhem PRs lokaler på Sveavägen i Stockholm. Det var E.L.F;s skandinaviska filial som samlat ett antal bloggare för att tala om företagets koncept och det bjöds på bubbel (ramlösa för mig dock) och annat smått och gott som såg väldigt gott ut, men min mage var lite ur funktion för att riktigt våga mig på det.

Vi möttes upp av ett gäng trevliga tjejer och lokalen fylldes rätt fort och vi hann bänka oss längst fram innan det var dags för presentationen av märket.

En del ur studio- och mineralserien stod utplacerade för åskådan

Deras makeup- artist visade en enkel, men snygg vardags/kvälls-look. Jag var inte snabb nog fram att ta en närbild på modellen men nog blev hon fin alltid!

 

Till och från har jag varit väldigt skeptisk till E.L.F:s sortiment då priserna verkat otroligt låga. Jag har tidigare beställt produkter från deras hemsida (deras mineralögonskuggor är underbara!) och råkat på både bakslag som bra grejer. Det jag är mest nyfiken på nu är att testa mer produkter ur deras mineral-serie och kanske testa fler basprodukter, som deras flytande foundation.

Jag hade i vilket fall som helst en trevlig kväll, och jag måste ju säga det, Polhems lokal var grymt fin!

 


You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.