Ja, jag använder rouge. Det är en av de sakerna jag faktiskt inte har speciellt mycket av, fyra eller fem stycken om jag minns rätt. Jag gillar rogue men är rädd att överanvända det och applicera det fel, så oftast försöker jag tona ner det så mycket som möjligt. När man väl fått en idé så brukar den ju hålla sig kvar ni vet. Men mitt favoritrouge. Ja, det beror helt och hållet på situation tror jag. Men det rouge jag använder mest är ändå mitt rouge från The body shop.

Jag har nog ätit upp halva dosan nu och jag har naturligtvis planerat att köpa ett likadant när det här är slut. Jag har nyansen 02 Coral och jag tycker att det ger fin lyster och jag tycker det är bra att man kan blanda nyanserna och få ett mer eller mindre synligt resultat.

En annan favorit är mitt rouge från Benefit;

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.