Det här är inte vad jag brukar ha på naglarna. Eh. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om det heller just för att jag inte är någon rosanagladtjej. Det är en rätt söt tuggummirosa färg med smått smått microskimmer i silver. Det här är ett av lacken i Mavalas rosabandet-kampanj, så man kan ju säga att jag gjorde en liten god sak när jag köpte det i alla fall.

Tre lager behövdes för att få det täckande och jag toppade med ett lager Seche vite. Idag, en dag senare, har nagellacket tyvärr krympt på ett av fingrarna. Jag vet inte om det har med nagellacket i sig eller överlacket att göra, men jag kommer förmodligen måla om naglarna ikväll efter lägenhetsvisningen.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.