Gissa vad som trillade ner i brevlådan igår? OPI Miss Universe kollektionen! Ja, trillade och trillade kan jag väl inte säga att den gjorde då den satt intryckt i postinkastet på utsidan av vår dörr – tur att det inte trillade ner i stengolvet och krossade flaskorna. Jag funderar ärligt på att ringa till posten och fråga vad de sysslar med. Antingen hänger de paketet på dörren så vem som helst kan ta den eller så pressar de in paket i luckan så att de knappt går att få ut. Aja, nog om postgnäll och åter till kollektionen.

Congeniality is my middle name, Crown me already, Swimsuit…I nailed it!, It’s my year

Som ni ser har Congeniality is my middle name skicktat sig i flaskan och jag jobbar redan på att återställa balansen skimmer och resterande lack. Hittar ni några favoriter så här innan swatches? Jag gillar verkligen Crown me already och It’s my year men Swimsuit…I nailed it! och Congeniality is my middle name kommer inte långt efter. Jag har börjat swatcha lacken men har bara lagt på ett lager på mitt nagelhjul så jag återkommer när jag fått till ett par till för att ni verkligen ska se färgerna.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.