Min fina mamma är bra snäll hon. När jag kom hem i lördags stod två flaskor med Cien Nail varnish Remover i ”mitt” rum och väntade. Jag ha tipsat henne flera gånger om den här lackborttagningen (utan att testa den själv, fy skäms!) och hon hade valt att lyssna på mig och köpte remover till både sig själv och mig.

Cien finns alltså på Lidl och kostar runt en tjuga styck om jag uppfattade mamma rätt. Hon hade inte kvar kvittot så hon var osäker på hur mycket de kostade, men däromkring i alla fall. Ja det är ju föga känt att många sminkbloggare tycker att den här removern är skitnajs, så jag kunde inte låta bli att handla dessa (ja klart jag betalade!) för att testa själv. Den är naturligtvis acetonfri och innehåller dessutom Aloe Vera för att vara lite extra snäll mot våra hårt utsatta naglar.

Jag har dessutom handlat hem pumpflaskor från Ebay, sådana där man trycker padden på pumpen och vips har man remover på padden utan att spilla ut halva flaskan som jag, flertalet gånger, lyckats göra. Dessa har dock inte kommit hem än så jag vet inte om de är bra eller inte.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.