Isadora släpper i veckan en ny foundation – Isadora Light Touch Natural Radient Make-up SPF 15. Foundationen är tänkt att ge lyster åt huden för att bevara ett fräscht och lätt resultat. Den rekommenderas till alla hudtyper förutom för de med fet hy och den innehåller aktiva ingredienser såsom utjämnande ceramider och collagen booster. Isadora påstår även att matthet och ”fina torrhetslinjer” ska minimeras med hjälp av Light Touch.

 

Den innehåller även SPF 15 vilket jag tycker är suveränt. Light Touch släpps i sex nyanser – 50 Nude, 51 Beige,  52 Sand, 53 Honey, 54 Almond samt 55 caramel. Om jag förstått det rätt ska Light Touch finnas ute i butik redan nu och cirkapriset ligger på 149 kronor.

 

Är Light touch någonting ni finner intressant? jag har börjat uppskatta Isadoras produkter mer och mer och det enda jag inte testat från dem är just deras foundations. Jag har ju rätt ljus hy så jag har ofta problem att få rätt nyans, men jag är sugen på att se efter hur dessa ser ut och om det finns någon som är anpassad för min hudfärg.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.