Discoball extralarge är typ det första jag tänker på när jag ser  Crown me already på mina naglar. Silver, glitter, hexagoner i en tjock massa. Och jag älskar det! Igår hade jag en grymt fin blå tröja (en mamma köpte till mig MEN för att hon var skyldig mig pengar) och naglarna var ursnygga till den. Så blått + Crown me already är en hit. Så det så.

Någonting jag dessvärre inte tycker om är det grymt tråkiga ljuset som huserar i vår lägenhet. Jag kan inte ta kort på någonting! Skittråkigt, och jag som har en urban decay naked palette som bara ligger och väntar på att få bli fotad. Suck. Aja, åter till lacket!

Tre lager behövdes för att få full täckning. Inte så farligt då andra lack kan vara betydligt värre. Det var enkelt att applicera, torkade snabbt och behöver förmodligen två lager toplack (jag använder Seche Vite) för att det ska bli en slät yta. Jag använde bara ett och är aningen skorvig fortfarande.

Men typ 10 plus för Crown me already!

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.