Jag tänkte att jag skulle visa er swatches på OPI Miss Universe kollektionen medan jag är i skolan och har mig. Kollektionen innehåller fyra sprakande nagellack i olika nyanser.

Taget i dagsljus. Alla, förutom Crown me already (som är blingbling all over again typ) skimrar som tusan. Här har jag använt tre lager för att få en snygg täckning på nagellhjulet. Förmodligen kan man räkna +- något lager på ett par av dem eftersom att våra naglar inte är genomskinliga som dessa.

Swimsuit…I nailed it!

 

 

Crown me already

Congeniality is my middle name

It’s my year

Taget med blixt (För att se skimret i Congeniality is my middle name lite bättre)

 

Jag tycker att den här kollektionen är riktigt fin (heh, som jag tycker om alla OPI;s kollektioner). Det enda lacket jag kan känna att jag kanske inte behöver äga är väl Congeniality is my middle name. Jag tror min misstanke om det här lacket beror lite på att när flaskan kom hem till mig så var skimret ihopklumpat och när jag använde det såg det mest ut som att jag hade ett vinrött jellylack på mig, inte det vi ser på Swatchhjulet. Jag har tänkt ge det en chans till innan jag avfärdar det som mäh, men inte idag.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.