Sitter på Campus i linköping och har precis fått ordning på veckans gruppuppgift. På torsdag delas första hemtentan ut för terminen och som alltid suger det lite i magen, trots att jag har gjort ett par stycken vid det här laget! Jag funderar på vad jag ska hitta på här framöver, 31 days of beauty går så sjukt långsamt för min del för jag är så dålig på att planera mina dagar.

Tycker ni att jag ska fortsätta som jag gjort, lite sporadiskt fram och tillbaka eller ska jag bara ge upp? Vissa saker är ju ändå rätt roliga att visa upp, som sminksamlingen exempelvis, men annars känner jag att jag, till skillnad från andra, är väldigt seg med min utmaning :P

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.