Näst ut i nagellackslådan är finfina OPI Turquoise Shatter. Jag köpte det i en liten butik när jag och sambo var i London och av någon anledning har det stått oanvänt fram till förra veckan (det händer inte speciellt ofta vill jag lova). Jag vet inte om färgåtergivningen är helt på det klara här, jag tycker nog att Turquoise drar lite mer åt det gröna hållet än vad det gör på bilderna. Oerhört snygg nyans i vilket fall som helst.

Hm. Har ni samma problem som mig? Att naglarna, efter en viss längd, växer snett? Jag måste klippa av dem nästa gång jag ordnar med dem för det ser bara mysko ut på bild, som om jag förvridit fingrarna :P

Jag har förresten funderat på ytterligare en grej. När jag går tillbaka i arkivet är det väldigt mycket OPI som förekommer på sista tiden. Jag ville bara göra er medvetna om att jag till största delen har köpt alla nagellack själv och att jag väljer ut de nagellack jag för stunden vill testa och inte gör det beroende på någonting annat. Säg till om ni vill se mer variation bara, så det inte blir någonting som sticker i era ögon.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.