Eftersom jag sitter hemma och pluggar inför hemtentan jag får i morgon tänkte jag att jag skulle passa på att peta lite i min nya Naked-palett från Urban Decay. Vädret är sådär hemskt trist och grått och valet av skuggor föll ganska enkelt!

Jag har använt;

Ögon:

UDPP (urban decay eyeshadow primer)
UD e/s Gunmetal
UD e/s Creep
UD e/s Virgin
MAC fluidline blacktrack
Isadora big bold mascara

Ansikte:

Lumene
beauty base matifying primer
MUS cover all mix
Maybelline dream matt mousse foundation
Lumene natural code compact powder
E.L.F mineral rouge Coral

Bryn;

Deborah milano eyebrow pencil with brush

Läppar:

Nyx Mega Shine Lip Gloss Nude

Det är första gången jag använder mig av UDPP och jag hoppas att den håller så bra som mina förväntningar tror. Jag ska ju dock rida ikväll så det kommer bli borttaget innan klockan sju, men ändå! Jag tyckte den var helt okej att arbeta med, och nu är det ju bara att se till hållbarheten med :)

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.