För att jag ens skulle orka pallra mig till campus i morse slet jag fram min Acidpalette från Sleek. Kanske inte det finaste jag gjort i hela mitt liv, men en liten vitaminkick som dessutom inte syns bakom glasögonen (dessvärre kanske? Aja.) Neonskuggorna var lite svåra att jobba med för jag tror inte att basen (UDPP) räcker i det här fallet. Jag hade velat använda en Nyx Jumbo Pencil i nyansen Milk men av någon anledning hittade jag inte mitt exemplar. Så nu har jag klickat hem en från ebay i alla fall :P

Som ni ser poppade inte skuggorna så mycket som jag kanske hade velat, men de fungerade i den här färgåtergivningen också. Bilderna är lite grå men det beror på vädret. Jag har ingen aning om hur jag ska kunna fota sminket i vinter!

 

 

Jag har använt:

Urban Decay Primer potion
Sleek acid palette – den (neon) rosa, orangea, gula och gröna + den vita matta skuggan.
MAC fluidline Blacktrack
Isadora inliner kajal Satin White
Isadora big bold Mascara

 

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.