Jag kommer ihåg att min farmor hade en flaska ACO hudlotion i sitt badrumsskåp. Det luktade sådär som jag tyckte att farmor borde lukta, rent, fräscht och lite sådär farmoraktigt. Under oktober och november i år kommer Apoteket sälja en retroutgåva av ACOS första hudlotion. Jag är lite nyfiken på den här, faktiskt. Mest av allt tror jag det handlar om att jag får sådan nostaglikänsla när jag ser flaskan men jag är naturligtvis intresserad över att se hur mjukgörande hudlotionen är. Min hud är alltid tråkig såhär års, så ja, ACOs retroutgåva lockar faktiskt litegrann.

Jag är faktiskt osäker på vilka apotek den kommer säljas på, och vad den kommer att kosta. Jag fick inte den informationen i mailet, dumt nog.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.