Jag hade lite tid över efter min promenad idag så jag passade på att ta fram min Naked-palett. Det märks dock att det börjar bli höst (nja, det är höst!) för jag börjar bli irriterad i yttre ögonvrån. Jag vet inte om det syns jättetydligt på bilderna men det är rött och torrt. Men vad ska man göra när man är exembarn, det är bara att stå ut.

Jag gillar verkligen min Nakedpalett. Skuggorna är väldigt trevliga att jobba med, och nyanserna sen! Jag ville göra sminkningen med en liten twist, så det fick bli min 24/7 glide on eye-pencil i nyansen Ransom. Den är urfin!


Jag har använt mig av;

Ögon:
Urban Decay primer potion
Urban Decay eyeshadow Hustle
Urban Decay eyeshadow Sin
Urban decay 24/7 glide on eye-pencil Ransom
MAC fludline blacktrack
Isadora big bold mascara

Ansikte:
Lumene beauty base matifying primer
MUS cover all mix
Maybelline dream matt mousse foundation
Lumene natural code compact powder
E.L.F mineral rouge Coral

Bryn:
Deborah milano eyebrow pencil with brush


Läppar:
Nyx mega shine lip gloss Candy Shop

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.