Jag håller på att ordna bilderna på sminket jag stått och ordnat med de senaste 45 minutrarna. Jag vet inte riktigt varför det tog så lång tid men jag testade ett annat sätt att applicera skuggorna på så det är väl därför. Det roliga är att det egentligen inte är någonting speciellt, visst, fint blev det men mer än så är det inte. Snart kommer mina fina tjejer som ska sova över här. De ska nämligen tatuera sig (en idag och en i morgon) och behöver någonstans att sova :)

Idag kommer de komma och kolla på lägenheten inför att den ska upp på hyresrättsföreningens hemsida. Jag är så jäkla nervös, lägenheten ser förjävlig ut med kartonger och damm överallt, men vad kan jag göra. Jag håller ju ändå på att flytta :P

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.