China Glaze Atlantis är skönhet på flaska. Verkligen. På bilderna såhär kanske det inte ser så speciellt ut, men det holografiska glittret blandat med det sjögröna är HELT otroligt. Jag går alltid och tittar på mina naglar lite för mycket när jag har Atlantis på mig, men det är ju svårt att hålla sig undan, eller hur?

Kolla liksom!

Jag använde tre lager Atlantis för att få det helt täckande och toppade med ett lager Seche Vite. Ja, vad jag kommer ha ögonen på idag är ju inte speciellt svårt att veta! Bilderna gör inte lacket helt rättvisa eftersom ni inte ser det underbara glittret (ja jo jag vet jag är en sucker för glitter), men jag hoppas att ni får en aning om hur det ser ut med hjälp av sista bilden.

Hoppas ni får en fin dag! :)

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.