När vi skrev hemtenta åkte en av mina klasskamrater till Stockholm och jag bad henne, när hon berättade att hon skulle förbi MAC och köpa ett läppstift, att köpa med en Fluidline till mig. Jag har en fluidline från MAC sen innan i färgen blacktrack. Om jag ska vara ärlig är det den enda eyelinern jag använder och jag fullkomligt ÄLSKAR den och tänkte att det var dags att införskaffa sig en fluidline i brunt också. Sagt och gjort, förra veckan fick jag min fluidline i handen. Tack Ulrika!

Jag tror att Dipdown kan bli riktigt fin till neutrala sminkningar där jag inte vill ha en lika markant eyelinervinge som jag vill ha till andra sminkningar. Jag premiäranvänder den faktiskt idag och än så länge är jag mer än nöjd!


Mac Fluidline kostar 175 kronor och jag tycker i alla fall att den är värd varenda krona. Visst, det kan vara krångligt med penseln i början, men man vänjer sig! Jag har haft min första fluidline i evigheter och den tycks aldrig ta slut och jag tycker verkligen att man får valuta för pengarna.

 

Du kan köpa Fluidlines i MAC;s butiker och i välsorterade varuhus (PUB i Sthlm, Åhléns City, etc), men går även att beställa på Kicks.se

 

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.