Jag trodde att folk överdrev när de påstod att Seche Vite var det bästa snabbtorkande överlack de testat. Mirakelprodukter har vi ju hört mycket om – men vi hör mer sällan om de verkligen fungerar eller inte. Första gången med Seche Vite var dock kärlek vid första ögonkastet.

Jag har aldrig varit med om ett topplack som gör lacket torrt på så kort tid. Jag, som är en typisk hejnuharjaglackatnaglarnaochmåstespringapåtoaletten, är det här klockrent. Du kan applicera det innan nagellacket är torrt, och på mindre än en halvtimme (jag har inte riktigt tagit tid så det är väl + – med några minuter) står du där med högglansiga, ursnygga och tåliga naglar.

Nackdelarna med Seche Vite är få. Det främsta problemet har att göra med att innehållet, efter att du använt ungefär halva flaskan, börjar segna till. Det blir svårare att få ut det på nageln, jag har upptäckt att det tar lite längre tid för att få det torrt och i vissa fall kan det bli lite för tjockt och ojämnt, men fortfarande glansigt och fint. Detta kan dock lösas med exempelvis Seche Restore Thinner (som går att köpa på exempelvis kicks.se).

Jag är inne på min femte flaska Seche och det kommer bli både en sjätte och sjunde flaska om det inte dyker upp något ännu bättre på marknaden. Trots att det segnar i flaskan tycker jag ändå att det är värt toppbetyg just för att fördelarna är så många mer än nackdelarna.

Seche vite topcoat finns att köpa på kicks (129 kronor) och på exempelvis ebay, tradera etc.

Betyg; 5/5

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.