Det blev inte speciellt mycket bilder tagna i lördags, från någon av oss skulle jag kunna tro. Så jag klämmer in den här bara för att inte få ett tomt inlägg (den är faktiskt från expresso house :P). Innan jag och Saintbella-Bella drog till Linköping mötte vi upp MakeUpMyLack-Sanna med det fantastiska håret innan vi satt oss på tåget där vi diskuterade bland annat hur skygglappar skulle minska risken för åksjuka. Väl framme i den andra staden kom vi fram till att vi var osäkra på hur Makeuponista-Josephine egentligen såg ut och jag kom med det eminenta förslaget att vi fick be folk visa upp sina ögon, men Josephine hittade oss innan vi behövde göra någonting sådant!

Vårt första stopp var Linköpings Afroshop som luktade mer suspekt än vad jag minns att det gjorde, men Sleekpaletterna var slut och jag och Josephine roade oss med att testa löshår på mig medan Bella hittade en hel del godingar. H&M blev nästa anhalt, såsom Parelle som HELT OTROLIGT hade Depends ögonfransserum så jag lovar att det kommer komma upp ett inlägg och vidare recensioner om det när jag väl har börjat använda det.

Vi stod och frös ett tag på stora torget och möttes sedan upp av Maya , och frös ett tag till innan initiativtagaren Kajalpennan-Therese, FruVesa-Anna och Totalbeauty-Carina dök upp för att joina oss. Vi skrattade lusen av varandra på ExpressoHouse, pratade väl egentligen inte så mycket om smink, men hade ändå fruktansvärt roligt.

Sanna, som skulle hem till sin söta vovve Benny, och Josephine som skulle ut(?) avvek från ExpressoHouse och vi andra fortsatte till Nangs Kitchen som hade väldigt trevlig mat MEN det luktade glittrigt Slime. Ja, det gjorde faktiskt det, men det är en helt annan historia! Vid 22 snåret insåg Bella och jag att vi hade liite ont om tid för att hinna till tåget så vi joggade (stackars Bella i 10 cm kilklackar), eller ja, sprang, till tåget i full kareta för att hinna med och när vi väl kom upp på perrongen gled tåget in.

Otroligt trevlig dag med mycket skratt, prat om annat än smink, lite sminksnack ändå, och mycket annat. Jag är klart nöjd med att jag valde att följa med och hoppas på att vi kommer göra något liknande igen!

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.