Åh! Vilka nerver jag huserade över i lördags innan det var dags att träffa upp MakeupmyLack-Sanna och Saintbella-Bella. Jag la om makeupen på höger öga minst fem gånger innan jag gav upp och hoppades på att mina glasögonbågar skulle skymma tillräckligt mycket. Men visst får man prestationsångest när man ska träffa tjejer vars bloggar man läst i flera år pga deras otroliga skills och sen ska man helt plötsligt prata med dem öga mot öga? Nerver säger jag bara!

Jag slog på stort (ehm) och körde på vad jag trodde skulle bli enklast för mig utan för många svordomar. Dark Indulgence står högt upp på min kan-ha-till-allting-lista.

Jag har använt:

Urban decay primer potion
Too Faced shadow insurance (jag bytte primer på ena ögat efter tre ggr misslyckande med UDPP)
MAC mineralize eyeshadow Dark indulgence
MUS eyedust Hectic
MAC fludline blacktrack
Isadora big bold Mascara

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.