Det här inhandlade jag för ett par veckor sen och jag sparade bilderna till en trist och grå dag; som idag. Det är svårt att ta kort på saker när det är mörkt ute och idag är jag glad att jag sparade de här bilderna. Swatches;arna blev dessvärre så blurriga att de får visas upp en annan dag när jag kan ta nya kort.

Visst är det kul att en liten liten affär i Linköping tagit in Sleek i sitt sortiment? När vi var där i lördags var alla paletterna slut (utom Acid, vilken jag redan har) så jag köpte ingenting.

Tinted Lip conditioner i nyansen Electro Peach är riktigt Electro. Färgen är urtjusig!

Den går lite mer mot rött än vad den gör här på bilden:

Sleek make up eyeshadow Palette In Sunset:

Gaah! De här färgerna passar så bra med mina ögon. Jag ska swatcha så fort jag kan och se till att jag kan komma på något fint att göra med den! Jag tror att de kan bli jättefina nu mot hösten, varma, höstiga, In sunset liksom (åh, dåligt skämt).

Sleek har fått så mycket bra beröm från många sminkbloggare så jag tycker att det är skitroligt att det finns en möjlighet att köpa deras produkter för en BILLIG peng. Ja, faktiskt. Paletten betalade jag 99 kronor för och Tinted Lip conditionern kostade 75 kronor. Det hurrar vi för!

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.