Hallelulja vilken rubrik! :P

Hm. Min favoritformula på ögonskuggor måste faktiskt, om jag tänker efter riktigt noga, vara pressade skuggor. Ingenting ont om krämskuggor och lösa skuggor för de fyller sin funktion och mycket mer där till även de, men det är ändå pressade skuggor som ligger mig varmt till hjärtat. Jag tycker att de är enklast att hantera – speciellt med tanke på min fumlighet. Jag vet inte hur många gånger jag färgat vårt vita handfat i regnbågens alla färger för att jag råkat nysa eller blåsa för hårt i närheten av en lös skugga. Jag använder faktiskt inte speciellt många krämskuggor heller, förutom min High teck lighter från Make up store som fungerar ypperligt som bas bara man mättar skuggan tillräckligt.

Matt, skir eller skimmer? Hallå! Varför ge mig så svåra frågor för? Jag älskar intensiteten skimriga skuggor kan ge, hur fräcka de kan se ut i solljus och hur grymt snyggt de gör sig på ögonlocket. Men så har vi de matta skuggorna som åh, jag älskar ju matta skuggor! Skira skuggor har jag inte riktigt lika stark relation med för jag vill ofta att färgen ska poppa ordentligt när jag sminkar mig, men skira skuggor även de sin funktion och ibland är det trevligt med en lättare, skirare ögonmakeup.

Jag vet inte om ni blev något klokare på det här svaret, men det är så jag tänker i alla fall. Vilken är er favorit?

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.